+381 11 32 88 978 Knez Mihailova 21a, Beograd, TC Milenijum

LETOVANJE U ŠPANIJI - KOSTA BRAVA - LJORET DE MAR - AUTOBUSOM


cena od: 365 €


Letovanje u Ljoret de Maru

Bolonja – Montekatini – La Specia – Nica – Monte Karlo

fakultativna poseta Cinque Terre, Barselona, Figueras i Girona

1. dan (četvrtak) BEOGRAD

Polazak autobusa je oko 16h iz Beograda. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa usputnim zaustavljanjima zbog odmora i graničnih formalnosti.
2. dan (petak) BOLONJA - MONTEKATINI

U Bolonju dolazimo u prepodnevnim satima. Bolonja, univerzitetski grad koji svojim posetiocima pruža pravo uživanje u kolonadama i zasvođenim ulicama, sa starim kućama od cigle, drvenim krovovima, šarenim prozorima, restoranima... Razgledanje počinjemo od glavne ulice sa brojinim kolonadama, Trg Mađore, Neptunova fontana, Crkva Sv. Petronija, najpoznatiji tornjevi Asineli i Garisendi, kojima su nekada uticajne gradske porodice želele da pokažu svoju prevlast. Nakon obilaska slobodno vreme. U dogovoreno vreme polazimo prema Montekatiniju. Po dolasku smestaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan (subota) MONTECATINI - CINQUE TERRE

Doručak. Napuštamo hotel i polazimo u La Speziu, mesto na obali Ligurskog mora odakle kreće voz za Cinque Terre. Fakultativni obilazak pet šarenih gradića, gde ćete uživati u nestvarnoj lepoti pejzaža, bajkovitom šarenilu kućica, šarmantnim restoranima i gde se možete i kupati. Slobodno vreme, obilazak i zadržavanje je individualno, a svi putnici dobijaju voznu kartu koja važi neograničen broj puta u toku jednog dana. U večernjim satima povratak vozom u La Speziu, nakon devetočasovne tehničke pauze, nastavljamo putovanje prema Španiji. Noćna vožnja.

4. dan (nedelja) LJORET de MAR

Prepodnevni dolazak u Ljoret de Mar. Ulaz u hotel je posle 14h, slobodno vreme koristimo za upoznavanje najpopularnijeg letovališta na Kosta Bravi. Smeštamo se u hotel. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara. Večera. Noćenje. 

5.dan (ponedeljak) LJORET DE MAR

Doručak. Dan namenjen za uživanje na suncu i kupanje u prelepom moru. Večera. Noćenje.

6. dan (utorak) LJORET DE MAR - BARSELONA

Doručak. Fakultativna poseta Barselone. Obilazak glavnog grada Katalonije; Sagrada Familia remek delo Antonija Gaudija (ulaz nije predvidjen), Trg Katalonije, kuće Batljo i Mila takođe Gaudijeva dela, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas...Slobodno vreme u šoping zoni Las Ramblas i Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone Camp Nou, najveći stadion u Evropi. U sklopu Camp Nou Expirence možete obići muzej, multimedijski prostor i razgledanje stadiona. Puni utisaka vraćamo se u Ljoret de Mar. Večera. Noćenje

7. dan (sreda) LJORET DE MAR 

Doručak. Dan namenjen za uživanje na suncu i kupanje u prelepom moru. Večera. U večernjim satima fakultativni odlazak na Flamenko. Uživaćete dok budete slušali muziku i gledali ples udvaranja i strasti. Flamenko se nalazi na listi UNESCO-a kao kulturna nematerijalna baština. Noćenje.

8. dan (četvrtak) LJOERT DE MAR - FIGUERAS - MUZEJ SALVADORA DALIJA - GIRONA

Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje... Fakultativna poseta živopisnom Figerasu, rodnom gradu genijalnog Salvadora Dalija, koji je ostavio u nasleđe najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji eksponati ostavljaju bez daha. Po završenom obilasku nastavak putovanja u Gironu. Predivan gradić za posetu sa srednjovekovnim zidinama, uskim vijugavim gradskim ulicama, jednom od najbolje očuvanh jevrejskih četvrti u Evropi, Ajfelovim mostom i čuvenom Girona Katredralom koja dominira gradom. Katedrala je korišćena za snimanje serije Game of Thrones. Povratak u Ljoret de Mar. Večera. Noćenje.

9. dan (petak) LJORET DE MAR - BARSELONA MAGICA

Doručak. Slobodno vreme za kupanje i uživanje. Druga fakultativna poseta Barselone. Panoramsko razgledanje grada: Toranj Agbar, Trijumfalna kapija, Pasaz Luisa Kompanisa, Palata pravde, Park Citadela, marina Port Vell. Fakultativna poseta akvarijumu, jednog od najvećih na svetu. Putnici koji se prijave za fakultativni uzlet, dobijaju obrok u vidu lunch paketa. Po završenom obilasku slobodno vreme. U večernjim satima polazak na spektakl Magičnih fontana, spektakularan prikaz boja, svetlosti, zvuka i vode. Kada se sve to zajedno odvija nastaje prava magija. Povratak u Ljoret de Mar u kasnim večernjim satima. Noćenje.

10. dan (subota) LJORET DE MAR - NICA

Doručak. Napuštamo hotel i odlažemo prtljag u predviđeni hotelski prostor. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje, šetnju do večernjeg polaska za Nicu. Noćna vožnja.

11. dan (nedelja) NICA - MONTE KARLO - BEOGRAD

U Nicu stižemo u jutarnjim satima. Obilazak kraljice azurne obale, Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco... Slobodno vreme za kupanje i sunčanje u Nici. Nakon devetočasovne tehničke pauze odlazimo u Monte Karlo. Razgledamo mondenski grad sa brojnim luksuznim hotelima, restoranima, klubovima… Šetnja do Casina. U večernjim satima nastavljamo putovanje ka Srbiji.

12. dan (ponedeljak) BEOGRAD

Dolazak u Beograd u poslepodnevnim satima. Kraj putovanja.

ŠPANIJA LJORET DE MAR 2023

Putovanje sa obilascima: Cinque Terre, Barselona, Figueras, Girona, Nica, Monte Karlo i Bolonja

Paket aranžman 12 dana: 6 polupansiona u Ljoret de maru + 1 noćenje sa doručkom u Montekatiniju - autobusom

 Ljoret de Mar letovanje 2023

termin putovanja

usluga

cena

first minute

13.07-24.07.2023

6 polupansiona + 1 noćenje sa doručkom

Hotel Don Juan Resort 4*

535 €

475 €

17.08-28.08.2023

6 polupansiona + 1 noćenje sa doručkom

545 €

485 €

07.09-18.09.2023

6 polupansiona + 1 noćenje sa doručkom

445 €

385 €

21.09-02.10.2023

6 polupansiona + 1 noćenje sa doručkom

425 €

365 €

* POPUST 5% ZA TERMIN OD 13.07 - POSLEDNJE SOBE *

POPUSTI ZA DECU:

 • Deca od 2 do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe, ostvaruju popust: 1. dete 40%, 2. dete 20%

 • Četvorokrevetne sobe – na upit

NAVEDENA CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Prevoz turističkim autobusom na navdenoj relaciji (autobus visoke turističke klase sa kompletnom opremom, a/v, a/c)

 • Smeštaj u Montekatiniju hotel 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto), sobe 1/2 ili 1/2+1

 • Smeštaj u Ljoret de Maru hotel 3* ili 4* na bazi 6 polupansiona (švedski sto), sobe 1/2 ili 1/3

 • Obilaske prema programu uz tumačenje profesionalnog turističkog vodiča

 • Usluge profesionalnog turističkog vodiča

 • Organizacione troškove

NAVEDENA CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Individualne troškove

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

 • Doplata za pun pansion – na upit

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 2000 dinara za osobe starosti od 16-70 god; odnosno oko 4000 dinara za osobe 70+)

 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi – na upit

 • Doplata za dodatno sedište u autobusu radi većeg komfora 120 €

 • Doplata za biranje sedišta u autobusu prilikom prijave za putovanje 15 € (pravilo je da se sedišta dodeljuju po datumu prijave za putovanje; ukoliko želite određeno sedište/red, potrebno je da to naglasite prilikom prijave kada će vam se uz doplatu obezbediti željeno sedište)

 • Obavezna doplata za gradsku turističku taksu koja se plaća na recepciji hotela – trenutna cena iznosi 1.50€ za hotele sa 3* i 2 € za hotele sa 4*, cena je po osobi i danu boravka

 • Fakultativne izlete navedene u programu putovanja (minimalni broj za realizaciju svakog od ponuđenih izleta je 30 prijavljenih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza izleta ili uvećanja cene izleta shodno broju prijavljenih). Prijava i plaćanje izleta je isključivo na licu mesta našem predstavniku.

Fakultativni izleti u ponudi:

 • Cinque Terre 30€ Cena ovog izleta obuhvata prevoz,voznu kartu, obilaske prema programu, usluge turističkog vodiča i sve lokalne takse i troškove.

 • Celodnevni izlet Barselona 30 €. Izlet će se realizovati sa polaskom iz hotela u 9h. Cena ovog izleta obuhvata prevoz, obilaske prema programu, usluge turističkog vodiča i sve lokalne takse i troškove.

 • Poludnevni izlet Barselona Magica 25€. Izlet će se realizovati sa polaskom iz hotela oko 14h, i povratkom posle ponoći. Cena ovog izleta obuhvata prevoz, obilaske prema programu, usluge turističkog vodiča i sve lokalne takse i troškove.

 • Ulaznica za Camp No 35€ za odrasle i 25€ za decu do 12 godina.

 • Ulaznica za Akvarijum 30€ za odrsale i 25€ za decu do 10 godina

 • Figueras i Gorona 10€ Izlet će se realizovati sa polaskom iz hotela oko 14h, i povratkom do 19h. Cena ovog izleta obuhvata prevoz, obilaske prema programu, usluge turističkog vodiča i sve lokalne takse i troškove.

 • Ulaznica za Muzej Salvadora Dalija 15€ odrasli i 10€ deca do 12 godina

ORGANIZATOR PUTOVANJA AGENCIJA TRAVEL 4 YOU ZEMUN, LICENCA OTP A-22/2022

smrtovnice Osmrtnicesmrtovnice Osmrtnice