+381 11 32 88 978 Knez Mihailova 21a, Beograd, TC Milenijum

ANDALUZIJA - PROMO PUTOVANJE


cena od: 549 €


4 noćenja AVIONOM / 2. – 6. APRIL 2023.

RASPRODATO!

Program putovanja

1. dan   NEDELJA 2. APRIL              BEOGRAD – MALAGA

Sastanak na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ na Terminalu 1 u 06.45h. Prijava za let za Malagu na šalterima kompanije „AirSerbia“. Let za Malagu u 08.45h. Sletanje na međunarodni aerodrom u Malagi u 12.20h. Nakon pasoške i carinske kontrole, odlazak do hotela u divnom letovalištu TOREMOLINOS. Smeštaj i mali odmor. U 15.30h polazak ka centru MALAGE. Prošetaćemo se kroz grad i uživaćemo u ambijentima. Videćemo Katedralu, rodnu kuću i spomenik Pabla Pikasa, Alkazar, trg Ustavnosti,... Slobodno vreme za posetu Pikasovom Muzeju,... Povratak u hotel do 21h. Noćenje.

2. dan   PONEDELJAK 3. APRIL     SEVILJA

Doručak. Polazak u 9h na izlet do SEVILJE. Dolazak oko 11.30h. Šetnja gradom uz obilazak veličanstvenog trga Španije, jedinstvenog trga sa raskošnim palatama. Jednočasovna pauza na trgu. Nastavak šetnje uz razgledanje nekadašnje Kraljevske tvornice duvana, La Judarija – jevrejska četvrt grada sa slikovitim ulicama, Katedrala – jedna od najvećih crkvi na svetu, remek-delo gotske umetnosti, La Hiralda – simbol Sevilje (remek-delo Mudehar stila), Alkazar – srednjovekovno središte Mavara, raskošna kraljevska rezidencija. Slobodno vreme do 20h. Povratak u hotel oko 22.30h. Noćenje.

3. dan   UTORAK 4. APRIL              GRANADA

Doručak i polazak u 9h na celodnevni izlet do GRANADE. Po dolasku sledi poseta raskošnoj kraljevskoj rezidenciji Alhambri. Obilazak neverovatnog kompleksa koji je nastao tokom vladavine Mavara. Poseta rezidenciji dinastije Nasrida i čuvenim Heneralife vrtovima. Obilazak celog komeksa traje oko 2 sata. Nakon obilaska Alhambre, odlazak u centar Granade. Kraća šetnja sa obilaskom Katedrale i Kraljevske kapele (bez ulaska). Slobodno vreme uz preporuku da se prošetate do Sakromontea, dela grada koji je nastanjen sa ciganima. Tu se nalaze čudesne Zambre, pećine u kojima su nekada živeli, a danas kultno mesto pravog, autentičnog Flamenka. Polazak iz Granade ka Malagi u 20h. Povratak u hotel oko 22h. Noćenje.

4. dan   SREDA 5. APRIL                  RONDA – KORDOBA

Doručak i polazak u 8h na celodnevni izlet. Prvo ćemo posetiti sjajnu RONDU. Dolazak oko 10h. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Tokom razgledanja Ronde nezaobilazna je i Korida, jedna od nastarijih u Španiji, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine,... Slobodno vreme za posetu Koridi i uživanju u jedinstvenoj atmosferi grada. Polazak iz Ronde u 13h. Odlazak do KORDOBE. Dolazak oko 15h. Po dolasku sledi obilazak grada. Zaštitni znak Kordobe je svakako katedrala La Meskita, poznatija kao „džamija hiljadu stubova“, jedinstvena građevina na svetu, u kojoj su vreme i prostor ujedinili ono što je nemoguće spojiti. Pored katedrale, obićićemo i Alkazar, nekadašnja raskošna mavarska palata a potom rezidencija španskih kraljeva.  Sledi šetanja starim gradom. Raskošne palate i divni ambijenti su glavna karakteristika ovog dela Kordobe. Slobodno vreme. Polazak iz Kordobe u 20h. Povratak u hotel oko 22h. Noćenje.

5. dan   ČETVRTAK 6. APRIL          MARBELJA – MALAGA – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela do 10h. Odlazak na izlet do magične MARBELJE. Dolazak u Marbelju oko 11h. Kraći obilazak jednog od najekskluzivnijih španskih letovališta i slobodno vreme. Polazak ka aerodromu u 14.30h. Prijava za let za Beograd. Let u 17.50h. Dolazak u Beograd u 21h. Kraj putovanja.

PROMO CENA IZNOSI 549 €

RASPRODATO!

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avionsku kartu na liniji Beograd - Malaga - Beograd sa avio-kompanijom "AirSerbia„
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag u vidu ranca ili torbe (kofer ne!) težine do 8kg
 • Transfer u Malagi od aerodroma do hotela i povratno
 • 4 noćenja sa doručkom u hotelu "Royal Costa" 3* u letovalištu Toremolinos kod Malage
 • Usluge turističkog vodiča
 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Redovan prtljag – doplata za kofer težine do 23kg iznosi 50 €
 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od 1000 dinara)
 • Fakultativni program:
 • Celodnevni izlet do Sevilje 70 €
 • Celodnevni izlet do Granade sa uključenom ulaznicom za Alhambru 80 €
 • Celodnevni izlet do Ronde i Kordobe 70 €
 • Poludnevni izlet do Marbelje 30 €

PAKET IZLETA SA POPUSTOM: 230 € - IZLETI SE UPLAĆUJU NA LICU MESTA!
 

HOTEL ROYAL COSTA***, Toremolinos, https://www.hotelroyalcosta.es/

smrtovnice Osmrtnicesmrtovnice Osmrtnice