+381 11 32 88 978 Knez Mihailova 21a, Beograd, TC Milenijum

ANDALUZIJA - PROMO PUTOVANJE


cena od: 499 €


7 DANA AVIONOM / 5 NOĆENJA

JOŠ SAMO 4 MESTA!!!

30. SEPTEMBAR – 6. OKTOBAR 2022.

MALAGA – KORDOBA – RONDA – SEVILJA – GRANADA - MARBELJA

Andaluzija... Sanjiva, strastvena, topla, nestvarna, mirisna... Pogledi u daljini lutaju krajolikom pokušavajući da upiju svu tu lepotu... Na usnama kapi slatkog španskog vina, paelja miriše na svakom koraku, cvetni zasadi boje svojim koloritom ambijente, gitara... Neki nežni zvuci miluju, a potom se pretvaraju u vrtlog strasti... Čuje se bat; ritmično, sve brže i brže... Uskovitlana crvena suknja i crna ešarpa paraju vazduh... Igra se flamenko... istorija na svakom koraku mami posetioce u svoj raskošni hram... Orijentalna arhitektura, zaostala od vekovne vladavine Mavara ovim prostorima, zapanjuje svojom raskošnošću. I sve je zaista nestvarno! Raj na zemlji! Takva je Andaluzija – prosto neodoljiva! Ovo putovanje će Vam otkriti njene bisere i barem za trenutak preneti doživljaje. Malaga – prestonica regije Costa del Sol (Obala Sunca), jedan od najtoplijih gradova Evrope sa živopisnim ambijentima i odličnim restoranima, rodno mesto Pabla Pikasa i čuvenog sladoleda koji po njoj i nosi ime. Kordoba je sasvim autentičan grad, nekadašnje središte mavarskog kalifata, grad poluorijentalnog izgleda i predivnih ambijenata. Granada je pesmom opevan grad u kojem se nalazi jedna od najspektakularnijih palata na svetu, neverovatna Alhambra. Sevilja je prestonica Andalizije, grad prelepih crkvi i autentičnih ambijenata. Ronda je biser Andaluzije smešten u nestvarnom planinskom ambijentu. Na ovom putovanju želimo da prenesemo evu emociju koju Andaluzija nosi, pridružite nam se! 

Program putovanja:

1. dan (Petak 30. septembar)            BEOGRAD – BUDIMPEŠTA –MALAGA  Transfer iz Beograda, Novog Sada i Subotice do aerodroma „Ferenz Liszt“ kod Budimpešte. Polazak iz Beograda je oko 7.30h, iz Novog Sada oko 8.45h i iz Subotice oko 10.30h. Po dolasku na aerodrom sledi prijava za let kompanije „WIZZ AIR“. Poletanje u 17.05h. Po sletanju u 20.40h, i obavljanju carinskih formalnosti, transfer do odabranog smeštaja u Malagi. Smeštaj. Noćenje.

2. dan (Subota 1. oktobar)    KORDOBA    Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet (09.30-19.00h). Odlazak u KORDOBU. Grad su osnovali Kartaginjani, zatim je bio glavno rimsko naselje, pa prestonica mavarskog španskog kalifata, potom sedište ozloglašene inkvizicije, da bi dugi niz godina, kako kaže Lorka, ostala „daleka i sama“. Zaštitni znak Kordobe je svakako katedrala La Meskita, poznatija kao „džamija hiljadu stubova“, jedinstvena građevina na svetu, u kojoj su vreme i prostor ujedinili ono što je nemoguće spojiti. Pored katedrale, obićićemo i Alkazar, nekadašnja raskošna mavarska palata a potom rezidencija španskih kraljeva.  Sledi šetanja starim gradom koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Raskošne palate i divni ambijenti su glavna karakteristika ovog dela Kordobe. Slobodno vreme i povratak za Malagu do 19h. Uveče je moguće otići u neki od lokalnih „flamenko“ klubova na večeru i zabavu uz prelepe melodije španske gitare i andaluzijskog ritma. Noćenje.

3. dan (Nedelja 2. oktobar)                  GRANADA     Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet (9 – 19h). Putovanje do GRANADE. Naravno, sinonim ovog grada je neverovatna tvrđava- palata Alhambra, koja se nalazi na brdu iznad grada a predstavlja kompleks kraljevskih palata, uređenih dvorišta- takozvanih patia i bazena nastalih u doba vladavine dinastije Nasrida, kao i fontana i bogatih voćnjaka bašte Heneralife. Šetnja starim gradom kroz slikovite uličice. Slobodno vreme za uživanje u jedinstvenoj atmosferi grada. Povratak u Malagu do 19h. Noćenje.

4. dan (Ponedeljak 3. oktobar)         SEVILJA    Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili celodnevni fakultativni izlet (9h-21h). Odlazak do prestonice Andaluzije, magične SEVILJE. Obilazak grada smeštenog u plodnoj dolini reke Gvadalkivir: gradska Katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana sa fantastičnim tornjem Hiralda koji predstavlja simbol Sevilje (u katedrali je sahranjen Kristofor Kolumbo), Alkazar - stara mavarska palata, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Malagu do 21h. Noćenje.

5. dan (Utorak 4. oktobar)                MARBELJA - RONDA  Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet. Odlazak do ekslkuzivnog španskog letovališta MARBELJA. Slobodno vreme za uživanje u jedinstvenom šarmu ovog mesta. Nastavak putovanja do RONDE, jednog od najnestvarnijih gradova Andaluzije. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke „El Taho“ najbolje je vidljiva sa mosta „Puente Nuevo“, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Tokom razgledanja Ronde nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najživopisniji gradski trg na kome se nalazi crkva Svete Marije… Slobodno vreme i povratak u Malagu do 20h. Noćenje.

6./7. dan (Sreda/Četvrtak 5./6. oktobar)           MALAGA –BUDIMPEŠTA - BEOGRAD     Odjava iz smeštaja do 10h. Šetnja istorijskim centrom grada uz razgledanje: luka i plaža Malageta, korida, katedrala, Alkazaba – mavarska palata, Pikasov muzej… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma u 18.30h. Let za Budimpeštu u 21.15h. Sletanje u Budimpeštu u 00.35h iza ponoći i transfer ka Srbiji. Povratak u jutarnjim satima u četvrtak 6. oktobra. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

SMEŠTAJ U 1/4 APARTMANU, NAJAM, BEZ ISHRANE

Redovna cena 569 €

Specijalna cena za uplate do 10.02.2022.  499 €

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

SMEŠTAJ U 1/2 APARTMANU, NAJAM, BEZ ISHRANE

Redovna cena 619 €

Specijalna cena za uplate do 10.02.2022.  559 €

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

SMEŠTAJ U HOTELU SA 3*, NOĆENJA SA DORUČKOM

Redovna cena 699 €

Specijalna cena za uplate do 10.07.2022.  639 €

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

umesto 210 € 

samo 180 €

Navedena cena uključuje sledeće predviđene izlete:

 • Kordoba prema programu putovanja
 • Granada prema programu bez ulaznica za kompleks Alhambre
 • Sevilja prema programu putovanja
 • Marbelja – Ronda prema programu putovanja

Cena aranžmana uključuje:

 • Povratnu avio kartu na relaciji Budimpešta-Malaga-Budimpešta sa uključenim ručnim prtljagom (1 Ručni prtljag 10kg 40 x 20 x 55cm; ranac/kofer sa točkićima NE!)
 • Sve aerodromske takse
 • Transfer na relaciji Beograd-Novi Sad-Subotica-aerodrom Budimpešta-Subotica-Novi Sad-Beograd
 • Transfer u Malagi na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
 • 5 noćenja  u odabranoj vrsti smeštaja sa naznačenom pansionskom uslugom
 • usluge profesionalnog vodiča
 • obilazak Malage prema programu
 • organizacione troškove

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja sa obaveznim Covid19 pokrićem (može se dobiti u agenciji po ceni od 1200 dinara za osobe starosti do 70 god, odnosno 2400 dinara za osobe 70+)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit!
 • Redovan prtljag težine 32kg koji se može doplatiti isključivo unapred, 7 dana pre polaska, po ceni od 130 € (preporučujemo da dve osobe dele jedan kofer)
 • Gradsku turističku taksu koja iznosi za smeštaj u apartmanima 15 € po osobi za 5 noćenja, odnosno 25 € po osobi u hotelu sa 3* za 5 noćenja

U slučaju da PAKET IZLETA nije rezervisan prilikom prijave i uplaćen u agenciji, cene pojedinačnih  izleta za uplatu na licu mesta iznose:

 • Kordoba – 50 €
 • Granada bez ulaznice za Alhambru  – 50 €
 • Sevilja – 70 €
 • Marbelja – Ronda – 40 €

NAPOMENA VEZANA ZA POSETU ALHAMBRE U GRANADI – budući da je gotovo nemoguće na licu mesta kupiti ulaznicu i ući u kompleks, preporučuje se svima koji ovo žele da unapred kupe ulaznicu preko interneta (Alhambra, palata Nasrida i vrtovi Generalife) da se obrate agenciji koja će za njih kupiti karte. Cena karte je promenljiva (što manje karata ostaje za dati dan, cena je sve veća) i kreće se od 14 € + sevice fee 6 € za on-line rezervaciju = od 20 €

USLOVI PLAĆANJA:
 • PLAĆANJE  SE  VRŠI  U  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  SREDNJEM KURSU NBS  NA  DAN  UPLATE
 • Na ime rezervacije uplaćuje se 250 € u dinarskoj protivvrednosti što predstavlja iznos potreban za obezbeđivanje promotivnih tarifa avionske karte. U slučaju odustanka od putovanja, ovaj iznos se ne vraća, već se prebacuje u vidu “kredita” za bilo koji let avio-kompanije “WizzAir” u narednoh godinu dana.
 • Ostatak do punog iznosa se plaća najkasnije do 15.09.2022.

SPECIJALNA CENA SE OBEZBEĐUJE UKOLIKO SE PRIJAVITE DO 10.05.2022. UZ UPLATU OD 350 €.

OPIS SMEŠTAJA U MALAGI:

APARTMANI „C/Carretería“  (https://apartamentos-c-carreteria.malagaapartments.net/en/)  

Apartmanska rezidencija se nalazi u istorijskom delu Malage, i nedaleko od luke grada. U opciji su dva apartmana za naše goste. Prvi je za smeštaj 4 osobe (ukoliko se prijavljuju dve osobe za ovaj vid smeštaja, mi vršimo spajanje sa još jednim parom). Ovaj apartman poseduje dve odvojene spavaće sobe. U svakoj spavaćoj sobi se nalazi po jedan francuski ležaj namenjen za dve osobe. Apartman poseduje i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Drugi apartman je manji, sa jednom spavaćom sobom u kojoj se nalazi jedan francuski ležaj namenjen za dve osobe. Oba apartmana poseduju privatno kupatilo sa tuš-wc, malu kuhinjicu opremljenu najosnovnijom opremom, WiFi konekciju, TV, klima uređaj.

HOTEL „Sercotel Tribuna Málaga“ 3*** (https://www.sercoteltribunamalaga.com/) ILI SLIČAN

Hotel se nalazi u istorijskom delu grada i nedaleko od luke grada. Hotel poseduje standardne sadržaje u vidu lobija, aperitiv bara, recepcije otvorene 24 sata, salona za posluženje doručka („buffet“ – „švedski sto“).  Smeštaj je u standard sobe sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja. Sobe poseduju kupatilo sa tuš-wc, klima uređaj, WiFi konekciju, TV.

COVID19 USLOVI PUTOVANJA U ŠPANIJU: obavezna potvrda o kompletnoj vakcinaciji; max 270 dana od primljene druge doze, ako je proteklo više od toga, potrebna je i treća doza (ruska vakcina nije priznata) ILI negativan antigenski test koji se radi dan pre putovanja ILI potvrda o preležanom Kovidu ne starija od 180 dana!

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

smrtovnice Osmrtnicesmrtovnice Osmrtnice