+381 11 32 88 978 Knez Mihailova 21a, Beograd, TC Milenijum

ANDALUZIJA - PROMO PUTOVANJE


cena od: 499 €


5 noćenja AVIONOM / 1. – 7. APRIL 2023.

1. dan, subota 1. april 2023.   BEOGRAD – NOVI SAD – BUDIMPEŠTA - MALAGA     Polazak iz Beograda (Sava centar) u 06.00h, i iz Novog Sada u 07.15h. Transfer mini-busom do međunarodnog aerodroma u Budimpešti. Prijava na let kompanije „Wizz“ oko 14h. Let za Malagu u 16.20h. Sletanje u Malagu u 20.05h. Nakon obavljanja formalnosti, transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2. dan, nedelja 2. april 2023.   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 09.30h na poludnevni fakultativni izlet do čudesne RONDE. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Tokom razgledanja Ronde nezaobilazna je i Korida, jedna od nastarijih u Španiji, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine,... Slobodno vreme za posetu Koridi i uživanju u jedinstvenoj atmosferi grada. Povratak u Malagu do 18h. Slobodno vreme. Uveče, fakultativni odlazak na Flamenko u jedan od lokalnih klubova. Noćenje.

3. dan, ponedeljak, 3. april 2023.   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 9h na celodnevni fakultativni izlet do SEVILJE, magične prestonice Andaluzije. Šetnja gradom uz obilazak veličanstvenog trga Španije, jedinstvenog trga sa raskošnim palatama. Jednočasovna pauza na trgu. Nastavak šetnje uz razgledanje nekadašnje Kraljevske tvornice duvana, La Judarija – jevrejska četvrt grada sa slikovitim ulicama, Katedrala – jedna od najvećih crkvi na svetu, remek-delo gotske umetnosti, La Hiralda – simbil Sevilje (remek-delo Mudehar stila), Alkazar – srednjovekovno središte Mavara, raskošna kraljevska rezidencija. Slobodno vreme do 18h. Povratak u hotel oko 21h. Noćenje.

4. dan, utorak, 4. april 2023.   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak u 9h na celodnevni fakultativni izlet do GRANADE. Po dolasku sledi poseta raskošnoj kraljevskoj rezidenciji Alhambri sa lokalnim vodičem. Obilazak neverovatnog kompleksa koji je nastao tokom vladavine Mavara. Poseta rezidenciji dinastije Nasrida i čuvenim Heneralife vrtovima. Obilazak celog komeksa traje oko 3 sata. Nakon obilaska Alhambre, odlazak u centar Granade. Kraća šetnja sa obilaskom Katedrale i Kraljevske kapele (bez ulaska). Slobodno vreme uz preporuku da se prošetate do Sakromontea, dela grada koji je nastanjen sa ciganima. Tu se nalaze čudesne Zambre, pećine u kojima su nekada živeli, a danas kultno mesto pravog, autentičnog Flamenka. Polazak iz Granade ka malagi u 19h. Povratak u hotel oko 21h.

5. dan, sreda, 5. april 2023.   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 9.30h na celodnevni fakultativni izlet do KORDOBE. Kordoba je vekovima bila središte Mavarskog kalifata, i kao takva je izrastala u raskošni/magični grad. Po dolasku sledi obilazak grada u trajanu od oko 1,5 sata. Zaštitni znak Kordobe je svakako katedrala La Meskita, poznatija kao „džamija hiljadu stubova“, jedinstvena građevina na svetu, u kojoj su vreme i prostor ujedinili ono što je nemoguće spojiti. Pored katedrale, obićićemo i Alkazar, nekadašnja raskošna mavarska palata a potom rezidencija španskih kraljeva.  Sledi šetanja starim gradom. Raskošne palate i divni ambijenti su glavna karakteristika ovog dela Kordobe. Slobodno vreme. Polazak iz Kordobe u 18h. Povratak u Malagu u hotel oko 20h. Noćenje.

6./7. dan, četvrtak/petak 6./7. april 2023.   Doručak. Odjava iz soba do 10h. Transfer do centra MALAGE, jednog od najživopisnijih i najvoljenijih gradova Andaluzije. Prošetaćemo se kroz grad i uživaćemo u ambijentima. Videćemo Katedralu, rodnu kuću i spomenik Pabla Pikasa, Alkazar, trg Ustavnosti,... Slobodno vreme za šoping, posetu Pikasovom Muzeju, itd. Povratak u hotel do 20.30h. Pakovanje stvari u mini-bus i transfer na aerodrom. Prijava za let kompanije „Wizz“. Let za Budimpeštu u 23.10h. Sletanje u Budimpeštu u 02.30h u petak 7. aprila. Transfer do Novog Sada i Beograda. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA ZA RANE UPLATE: 499 €

NOVA CENA OD 30.11.2022. DO 20.12.2022. IZNOSI 549 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avionsku kartu na liniji Budimpešta-Malaga-Budimpešta sa avio-kompanijom "WizzAir„
 • Povratni transfer mini-busom na relaciji Beograd-Novi Sad-Budimpešta-Novi Sad-Beograd
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag u vidu ranca ili torbe (kofer ne!) težine do 10kg
 • Transfer u Malagi od aerodroma do hotela i povratno
 • 5 noćenja sa doručkom u hotelu sa 2/3* u široj zoni centra grada
 • Usluge turističkog vodiča
 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Redovan prtljag – doplata za kofer težine do 26kg iznosi 180 € (preporučujemo da jedan kofer dele dve osobe)
 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od 1400 dinara)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 125 €
 • Fakultativni program (minimalan broj za realizaciju je 15 prijavljenih osoba):
 • Celodnevni izlet do Sevilje 60 €
 • Celodnevni izlet do Granade sa uključenom ulaznicom i lokalnim vodičem za Alhambru 80 €
 • Flamenko veče u Malagi sa uključenim jednim pićem 55 €
 • Celodnevni izlet do Kordobe 50 €
 • Poludnevni izlet do Ronde 45 €

PAKET IZLETA SA POPUSTOM: 215 € (bez Flamenka!)

AKONTACIJA NA IME REZERVACIJE: 200 €

smrtovnice Osmrtnicesmrtovnice Osmrtnice