+381 11 32 88 978 Knez Mihailova 21a, Beograd, TC Milenijum

ANDALUZIJSKA TURA - 8 DANA - SEVILJA-KORDOBA-GRANADA-MALAGA-RONDA-MARBELJA-SETENIL - 10. OKTOBAR 2024.


cena od: 790 €


8 DANA AVIONOM  /  7 NOĆENJA
DIREKTAN LET BEOGRAD - MALAGA
25. APRIL - 2. MAJ 2024.

10. - 17. OKTOBAR 2024.

Čarobna Andaluzija, mirisna i divna, suncem okupana. Vekovima je bila pod vlašću Mavara koji su iza sebe ostavili neverovatne tekovine. Ovo nije obično putovanje, ovo putovanje je za sve oni koji bi Andaluziju na pravi način da dožive. Nema trčanja kroz gradove, već je svuda ostavljeno dovoljno slobodnog vremena za potpuno uživanje!

Sevilja je prestonica Andaluzije, njen najveći i najlepši grad. Potpuno očaravajuća sa neverovatnim ambijentima, sjajnom hranom, fantastičnom baštinom.

Kordoba je vekovima bila sedište mavarskog kalifata. U njoj se nalazi jedinstvena džamija-katedrala na svetu.

Granada je u pesmama opevana. Grad čuvene Alhambre, remek-dela mavarske arhitekture i umetnosti. U Granadi se nalaze i čudesne ciganske pećine „zambre“ u kojima je nastao flamenko.

Ronda je mnogima najdraži grad Andaluzije. Scenografija kanjona Taho dubokog 12 metara sa divnim mostom preko njega je nazaboravna.

Marbelja je najpoznatije i najekskluzivnije letovalište Španije. Pored toga, Marbelja je pravi nadaluzijski biser sa divnim starim gradom koji je neodoljiv.

Malaga je grad Pikasa i sjajnih plaža. Ambijenti ovog grada su fantastični. Grad kojim se svako oduševi!

Setenil je divno malo seoce u planinama poznato po stenskoj formaciji koja ga nadkriljuje.

Program putovanja

1. dan (ČETVRTAK 25. APRIL / 10. OKTOBAR)   BEOGRAD – MALAGA - TOREMOLINOS    Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla“ u 11.15h. Prijava na let kompanije „AirSerbia“ za Malagu. Let za Malagu u 13.25h. Po dolasku u Malagu u 17.00h, sledi transfer do letovališta TOREMOLINOS. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan (PETAK 26. APRIL / 11. OKTOBAR)   SEVILJA  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet (9h-21h). Odlazak u SEVILJU, prestonicu Andalizije (dolazak oko 12h). Dvočasovna šetnja gradom uz obilazak veličanstvenog trga Španije, jedinstvenog trga sa raskošnim palatama. Polučasovna pauza na trgu. Nastavak šetnje uz razgledanje nekadašnje Kraljevske tvornice duvana, La Judarija – jevrejska četvrt grada sa slikovitim ulicama, Katedrala – jedna od najvećih crkvi na svetu, remek-delo gotske umetnosti, La Hiralda – simbil Sevilje (remek-delo Mudehar stila), Alkazar – srednjovekovno središte Mavara, raskošna kraljevska rezidencija... Fakultativna poseta Katedrali u kojoj se nalazi grobnica Kristofora Kolumba, jedan od najvećih oltara na svetu i naravno panorama sa tornja Hiralda. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Sevilje u 18.30h. Povratak u hotel oko 21h. Noćenje.

3. dan (SUBOTA 27. APRIL / 12. OKTOBAR)   KORDOBA   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak u 10h na celodnevni fakultativni izlet do KORDOBE. Grad je vekovima bila središte Mavarskog kalifata, i kao takva je izrastala u raskošni/magični grad. Zaštitni znak Kordobe je svakako katedrala La Meskita, poznatija kao „džamija hiljadu stubova“, jedinstvena građevina na svetu, u kojoj su vreme i prostor ujedinili ono što je nemoguće spojiti. Slobodno vreme za lutanje živopisnim ulicama stare Kordobe. Povratak u hotel do 20h. Noćenje.

4. dan (NEDELJA 28. APRIL / 13. OKTOBAR)   MALAGA   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak u 10h na fakultativni izlet do MALAGE. Odlazak vozom do centra grada. Po dolasku sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: Katedrala, panorama tvrđave Alkazaba, ostaci Rimskog teatra, trg Mersed sa Pikasovim spomenikom, Pikasov muzej... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. dan (PONEDELJAK 29. APRIL / 14. OKTOBAR)   GRANADA   Doručak. Slobodno vreme, ili polazak u 9h na celodnevni izlet do magične GRANADE. Po dolasku sledi organizovani obilazak čudesne Alhambre sa lokalnim vodičem na engleskom jeziku. Alhambra je neverovatan kompleks koji je nastao tokom vladavine Mavara. Najznačajnija palata u kompleksu je rezidencija dinastije Nasrida. Tokom naše posete videćemo i čuvene Heneralife vrtove. Nakon obilaska palate Alhambra sledi šetnja do centra Granade gde ćemo obići Katedralu i Kraljevske kapele (bez ulaska). Slobodno vreme uz preporuku da se prošetate do Sakromontea, dela grada u kojem žive andalužanski cigani. Tu se nalaze čudesne Zambre, pećine u kojima su nekada živeli cigani, a danas kultno mesto pravog, autentičnog Flamenka. Povratak u hotel do 20h. Noćenje.

6. dan (UTORAK 30. APRIL / 15. OKTOBAR)   RONDA & MARBELJA   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili u 10h polazak na poludnevni fakultativni izlet. Odlazak do RONDE, jednog od najčudesnijih gradova Andaluzije. Po dolasku sledi kraći obilazak uz razgledanje čuvene Koride i Novog mosta koji se nalazi nad kanjonom dubokim 12m. Slobodno vreme do 15h. Povratak u hotel oko 16.30h. Slobodno vreme za individualne Odlazak u mondensko letovalište MARBELJA. Po dolasku sledi kraće upoznavanje sa gradom i slobodno vreme za šetnju izuzetno živopisnim ulicama stare Marbelje. U 18h polazak ka hotelu. Dolazak u Toremolinos u hotel oko 20h. Noćenje.

7. dan (SREDA 1. MAJ / 16. OKTOBAR)   SETENIL/SELO U STENAMA   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 10h na poludnevni fakultativni izlet. Odlazak do neodoljivog i čudesnog seoca SETENIL DE LAS BIDEGAS. U ovom mestu neobična stenska formacija čini „krov“ nad glavnom ulicom sela. Deluje sasvim neverovatno i izuzetno fotogenično. Povratak u hotel do 16h. U večernjim satima fakultativni odlazak na flamenko sa uključenom večerom. Noćenje.

8. dan (ČETVRTAK 2. MAJ / 17. OKTOBAR)   MALAGA - BEOGRAD   Doručak. Odjava iz hotela do 10h. Slobodno vreme.  Transfer u 15h ka aerodromu i prijava za let. Let za Beograd u 17.45h. Sletanje u Beograd u 20.55h. Kraj putovanja.

SNIŽENA CENA ZA PRIJAVE DO 01.04.2024.  790 €

REDOVNA CENA ARANŽMANA  950 €

USLOVI PLAĆANJA:

 • NA IME PRIJAVE UPLAĆUJE SE AKONTACIJE U IZNOSU OD 40.000 DINARA PO OSOBI – OSTATAK DO PUNE CENE ARANŽMANA SE UPLAĆUJE NAJKASNIJE 15 DANA PRE PUTOVANJA.
 • IZLETI SE UPLAĆUJU NA LICU MESTA NAŠEM PREDSTAVNIKU

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avionsku kartu na liniji Beograd - Malaga - Beograd sa avio-kompanijom "AirSerbia„
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag u vidu ranca / torbe ili malog kofera težine do 8kg
 • Transfer u Malagi od aerodroma do hotela i povratno
 • 7 noćenja sa doručkom („buffet“ / „švedski sto“) u Apart-hotelu „Bajondillo“ 4* u Toremolinosu
 • Smeštaj u dvokrevetne studije ili ½+1 studije (studiji sa pomoćnim, trećim ležajem koji je manjih dimenzija) – sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo, klima uređaj, terasu
 • Usluge turističkog vodiča
 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Redovan prtljag – doplata za kofer težine do 23kg iznosi 80 €
 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od 1700 dinara)
 • Obaveznu gradsku turističku taksu koja za 7 noćenja iznosi 35 € po osobi – plaća se na licu mesta
 • Fakultativni program:
 • Izlet do Kordobe 80 €
 • Izlet do Sevilje 80 €
 • Izlet do Granade sa uključenom ulaznicom za Alhambru i specijalnom vođenom turom na engleskom jeziku 100 €
 • Izlet do Ronde i Marbelje 70 €
 • Izlet do Setenila 60 €
 • Izlet do Malage sa uključenom voznom kartom u jednom pravcu 30 €
 • Flamenko veče sa uključenom večerom 60 €

MINIMUM ZA REALIZACIJU SVAKOG IZLETA JE 15 PRIJAVLJENIH PUTNIKA! OBAVEZNA PRIJAVA ZA IZLETE U AGENCIJI 20 DANA PRE PUTOVANJA! PLAĆANJE IZLETA ISKLJUČIVO NA LICU MESTA NAŠEM PREDSTAVNIKU!

OPIS SMEŠTAJA:

APART-HOTEL „BAJONDILLO“ 4****, Toremolinos/Malaga https://www.bajondillo.com/en/ ILI SLIČAN

Ovaj lep apartmanski kompleks se nalazi u čuvenom letovalištu Toremolinos smeštenom nedaleko od Malage i međunarodnog aerodroma. Kompleks je smešten u samom srcu Toremolinosa, prekoputa plaže. U neposrednoj blizini kompleksa nalaze se brojni marketi, restorani, barovi, trgovačke zone. Kompleks sadrži lep vrt sa bazenom, lobi sa dnevnim boravkom, restoran za posluženje obroka, recepciju, aperitiv bar, WiFi konekciju. Smeštaj je u standardnim studijima koji sadrže malu opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš-wc i fenom za kosu, klima uređaj, WiFi, TV Cab. 

smrtovnice Osmrtnicesmrtovnice Osmrtnice