+381 11 32 88 978 Knez Mihailova 21a, Beograd, TC Milenijum

SANTORINI - LETOVANJE


cena od: 440 €


8 dana avionom / 7 noćenja / 11. – 18. AVGUST 2021.

San je Santorini! Pravi san... Za mnoge ljude nedosanjan... Zato nemojte da sanjate o Santoriniju već sanjajte na njemu! Ovo je specijalna ponuda i nema vremena za razmišljanje!

Naravno, Santorini je ostrvo koje pripada Grčkoj i nalazi se u arhipelagu Kiklada u Egejskom moru. Ostrvo je vulkanskog porekla zato i ima plaže od crnog – vulkanskog peska. Pravi je mali raj sa divnim plažama i nestvarnim ambijentima. Snežno bele kućice stepeničastvo poređane sa plavim ramom predstavljaju nestvaran ambijenat Santorinija.

Ime ostrva je nastalo stastanjem latinski reči „Sveta Irena“ (lat. Sancta Irene) u vreme mletačke vlasti nad ostrvom. Grčki naziv za ostrvo, Tira ili Fira, koristi se više među mesnim stanovništvo i u Grčkoj. Stariji nazivi za ostrvo Santorini su Stongili ("Kružan") i Kaliste ("najlepši").

Najslikovitija mesta Santorijinija su njegov glavni grad Fira i svakako Oija. Najlepše plaže na ostrvu imaju Kamari, Perisa i Perivolos.

Program putovanja:

1. DAN PUTOVANJA / SREDA 11. AVGUST   /   BEOGRAD – SANTORINI  

Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ najkasnije u 11.30h. Putnici koji nemaju prtljag (samo ručni/kabinski) idu odmah na pasošku kontrolu dok putnici koji su doplatili redovan prtljag idu na „čekiranje“ na šalter avio-kompanije „Wizz“. Poletanje za Santorini je u 13.05h. Sletanje na Santorini je u 16.00h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinske kontrole sledi individualni transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj. Noćenje.

2. - 7. DAN PUTOVANJA / 12. – 17. AVGUST   /   SANTORINI   

Boravak na Santoriniju u izabranom smeštanu na bazi 7 noćenja i izabranoj pansionskoj usluzi. Tokom boravka moćićete u organizaciji lokalnih agencija da idete na mnogobrojne fakultativne izlete koji svakako obuhvataju i posetu najslikovitijim mestima Santorinija, a tu su i krstarenja i sl. aktivnosti.

8. DAN PUTOVANJA / SREDA 18. AVGUST   /   SANTORINI - BEOGRAD 

Odjava iz smeštaja do 10 časova. U dogovoru sa objektom u kojem ste smešteni možete odložiti vaše stvari do poletanja ka Beogradu. Dolazak na aerodrom najkasnije u 15h po lokalnom vremenu. Putnici koji nemaju prtljag (samo ručni/kabinski) idu odmah na pasošku kontrolu dok putnici koji su doplatili redovan prtljag idu na „čekiranje“ na šalter avio-kompanije „Wizz“. Let ka Beogradu u 16.40h. Sletanje u Beograd u 17.35h. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

AVIONSKE KARTE + AERODROMSKE TAKSE + KABINSKI-OSNOVNI PRTLJAG + 7 NOĆENJA

VILLA NEKTARIA - NAJAM

Smeštaj u sobu sa francuskim ležajem

http://villa-nektaria.santorini-island-hotels.net/en/

440 €

ANNY STUDIOS - NAJAM

Smeštaj u „budget“ studio

http://www.annystudios.com/

590 €

HOTEL DROSSOS 4**** - DORUČAK

Smeštaj u Superior sobi

https://www.santorini-view.com/perissa-hotels/drossos-hotel/

699 €

CENA OBUHVATA:

  • Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd – Santorini - Beograd
  • Aerodromske takse
  • 1 kom ručnog/kabinskog prtljaga težine do 10 kg i dimenzija 20x30x40cm (ranac ili torba; kofer sa točkićima NE!)
  • 7 noćenja u odabranom smeštajnom objektu na bazi odabrane pansionske usluge

CENA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove, transfer na Santoriniju (taksi ispred aerodroma)
  • Doplata za dodatni kabinski prtljag (mali kofer na točkiće dimenzija 23x40x55cm; težine do 10kg) iznosi 40 €. Doplata za redovni prtljag težine do 20kg iznosi 100 €, odnosno za prtljag težine 32kg 130 €Ž.

COVID19 USLOVI PUTOVANJA: https://www.mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje

Svi putnici koji dolaze u Grčku, moraju prethodno popuniti elektronski obrazac prijave - Passenger Location Form, preko sajta https://travel.gov.gr/ (najmanje 24 časa pre ulaska u Grčku) i pri ulasku prezentovati dobijeni kod.

Za ulazak je potrebno posedovati negativan PCR test, ne stariji od 72 sata, odnosno antigenski (rapid) test ne stariji od 48 sati (oslobođena su deca do 12 godina starosti) ili potvrdu o završenoj vakcinaciji najmanje 14 dana pre dolaska u Grčku, izdatu od strane nadležnog organa (potvrda, pored ličnih podataka, treba da sadrži tip primljene vakcine i broj doza), ili potvrdu o preležanom Covid 19, koja se izdaje 30 dana nakon prvog pozitivnog testa i važi 180 dana.

USLOVI PLAĆANJA: dinarska protivvrednost po srednjem kursu NBS na dan uplate. BEZ MOGĆNOSTI ODLOŽENOG PLAĆANJA!